Saturday, September 13, 2008

Simlunda Gård


Idag har jag, Stig, Candy och Gosekissen varit på Simlunda hos Karin, Maria och alla djuren. Marit, Klara, Teo och Tyra var där också. Tyra fick som vanligt sin nos rakad, attans vad den där tjejen kan protestera hon gillar inte rakmaskinen.
*
Stig har busat med Tyra och Vera, men mest skällde han nog på Vera. Tror Stig tycker att en vuxen Cane Corso är i största laget, men lite imponerad var han av henne. Candy därmot ville gärna busa med Vera men pga Vera storlek vågade jag inte låta dem busa som de ville. Gosekissen blev helkär i Teo, han fick skydda henne mot Vera, hästar och andra läskiga saker. Candy blev Klaras valp, jag tror att både Gosekissen och Candy gärna hade stannat kvar och bivit barnens hundar.
*
Både Stig och valparna röjde järnet idag så nu sover de gott.
*

Den här gräsiga hunden fick stanna hemma idag, det kändes som om han inte behövde skita ner sig mer den här dagen iaf. Anders klippte det 1,5 dm långa gräset igår, utan gräsuppsamlare... jag behöver inte säga mer
*

Senaste veckorna har det varit mer eller mindre porrklubb här hemma, Molly har löpt och Stig har varit alldeles till sig. De har bott med stängd dörr och stängd grind mellan sig, både hänglsen och livrem med andra ord. Senaste två dagarna har det börjat lugna ner sig så att de har kunnat vistas på varsin sida om grinden utan stängda dörrar. Men som synes av bilden tar deseprationen ut sin rätt fortfrande ibland, vi är nu inne i fjärde veckan efter att hon började löpa. Tack och lov hon har långa intervaller mellan löpen.

No comments: