Sunday, September 7, 2008

Busfröna

Härligt med helg när matte är hemma hela dagarna, då slipper man valprummet. Men här är det tillfälligt utstängda från köket, husse ville laga mat utan att snubbla på dem:-)
*
Ickys blöta badhandduk blev en bra trasa att kampa med. Visst har valparna sina "tokryck" då skäller på varandra eller ryker ihop en sväng men de här valparna är den lugnaste och mest nöjda kullen jag haft. De är duktiga på att göra ifrån sig ute men tyvärr så hinner jag inte hålla full koll på dem så visst sker det "olyckor".
*
De är ute flera gånger om dagen och långa stunder då vädret tillåter, regnar får de bara vara ute en liten stund. De blir modigare och modigare, nu utnyttjar de hela trädgården och särar även på sig emellanåt. En kan undersöka vedhögen medans de andra två är på ett helt annat ställe i trädgården och kollar något annat.
*
Idag följde Gosekissen och Nova med i koppel ända upp till brevlådan vid Roffes, tror inte Gosekissen fattade att hon satt fast i ett koppel hon hade full upp med att hänga med mig och Nova.
*

No comments: