Thursday, July 24, 2008

Sandra och Linda på besök

Igår var valparna 4 veckor och 2 dagar gamla, hu så fort tiden går. Dagen till ära fick vi besök av både en djurskyddsinspektör och en livsmedelsinspektör, då Linda och Sandra från mitt jobb hade ärenden i krokarna och passade på att komma in och pussa på Nova och bebisarna. När de skulle till att gå fick jag räkna in valparna så att jag fick ihop fyra, det fanns risk för valpnappning;-)
*
Vi har haft flera trevliga besök den här veckan, Micke och Malin med sina underabara tjejer Elin och Anna har varit här. Dagen efter kom Malin lillasyster Fia och hälsade på och studerade bedlington, bara för det så misskötte sig hundarna totalt. Så vad Fia fick se var sånt som händer sällan eller nästan aldrig, Molly läxade upp Stig för att han försökte jucka på henne och sedan kom Nova och Molly ihop sig om en repknut. Första dagen efter att Nova fick valparna har hon lekt, först med Icky och sedan lite dragkamp med Molly som slutade i bråk. Så det var lite synd att det skulle hända när Fia var här, men hon är nog tillräckligt klok att förstå att detta inte är vår vardag:-)
*
Igår när Lina och Sandra var här fick valparna vara ute en sväng, det gillade dem så nu är det dags att sätta ihop en valphage ute till dem. Valpen i rött halsband är Clyde och den i grönt är Gosekissen.
*
Delta Blue Clyde och Delta Blue Creamy
ute i gröngräset med mamma
*


Delta Blue Clyde
värsta snygga killen

No comments: