Wednesday, July 16, 2008

Flytt till större bostad

Igår fick valparna flytta ur sin valplåda till en liten hage, usch fy sa de det var gnäll och missbelåtenhet hela dan. Ända till på em då jag kom på att flytta bädden till samma ställe som deras valplåda stått, då lägrade sig lugnet och alla C:na blev tysta och nöjda. Så klantig och man kan vara, att det skulle ta hela dan innan jag kom på vad felet var.
*
För att Nova ska kunna komma i och ur till valparna på ett lätt sätt satte jag valplådan som den fjärde väggen i valphagen. Det har funkat bra och hon har kunnat ligga ifred i valplådan, men nu är det slut på lugnet där för Novan, för alldeles nyss kom två av valparna på att man kunde klättra in i valplådan. Så vill Nova vara ifred nu är stackarn hänvisad till golvet.
*
Valparna är så mysiga nu, de busar, börjar bli riktigt stadiga på benen, kommer när man pratar med dem, morrar åt de dem inte känner igen (Caroline har fått sig några utmorrningar:-) men senaste dagarna har hon hjälp til att mata dem och gosat mkt med dem så nu är hon "accepterad") och vad de visar att de mår bra när man gosar med dem de rikigt myser.
*
Med mamma på plats kunde de äta lite mat iaf, på fel ställe...
*

Gosekissen busar och myser med mamma
*

No comments: