Saturday, February 9, 2008

Lugnt i huset igen

I morse åkte Härjedalingarna hemöver och Nova stumpan kan röra sig fritt i sitt eget hus igen. Icky springer ute och kaxar sig och skäller på allt som rör sig, grannarna på sin egen tomt tex... vilket hans mor hann lära honom att göra på de få dagar hon var här:-(
.
Nu är det dags för promenad, vi ska nog gå ner till bryggan idag och se hur det ser ut. Den tunna isen som låg i hamnen har smält, skulle inte förvåna mig om det börjar komma i lite båtar snart.
.
.
Honung och Icky busar
.


Janicen efter badet, hu så långhårig hon var tjejan. Kändes inte rikigt bra att klippa bort all päls, men eftersom hon bor hos mamma och Arne så ska det vara lättskött. Janice päls har fått en helt annan kvalitét nu än tidigare och tovar inte så mycket.
.

Mor och son. Tja, vad kan man säga om Janice efter klippningen inte vacker men sällsynt... Nåja hon har en lättskött päls som mamma bara behöver raka nos och tassar på tills vi ses igen.
.

Icky om given av mamma Janice och tant Amie.
Amie har haft riktigt kul när hon varit här, busat med både Honung och de andra hundarna. Amie vaknade till liv ordentligt när Janice flyttade hem till dem, hon blev mycket piggare och gladare. Det syns på henne när hon är här också, hon blir överlycklig när ffa katten vill busa med henne.No comments: