Sunday, November 4, 2012

Söndag

Kameran är full i bilder men jag lyckas inte få datorn att ta kontakt med kameran :-( så jag kan inte ladda ner  några till datorn. Så jag lånar en bild av Nicole istället när Gaia hjälper till att packa.


Veckan har varit häktiskt, Stockholmsungdomarna har flyttat till Jämtland. De och hela deras bohag kom till oss i måndags, igår morse skjutsade Ilkka dem till tåget i Uppsala så nu är de i Östersund. Känns kluvet att de flyttat, trist att ha dem så långt borta samtidigt så förstår jag dem om de vill bo där och deras lycka och välbefinnande är det viktigaste.

Gaia är nu 7,5 månader gammal och har lärt sig en massa saker. Hon är go och glad och såklart världens vackraste bebis <3 p="p">
I tisdags kom Sandra hit på besök också, så det har varit fullt  hus. Sandra åkte hem igårkväll, vi skjutsade henne till Cst och så åkte hon tåg hem till Karlstad. Väl hemma igen barrikerade vi oss i soffan framför TV:n, kl 02 vaknade jag av att både Ilkka jag och Dessi sovandes i soffan, suck.

Just nu sitter jag vid köksbordet med datorn, livet på landet kan tyckas trist och händelselöst. Men under den här tiden har en räv sprungit förbi på vägen, efter den som grannens katt farandes med skjuten rygg:-) Efter ett tag kom en stor vit hund av obestämbar ras, försedd med pejlhalsband vad han spårade kan jag inte avgöra. Han kom från vår trädgård, spårade ut på vägen tog rävens spår men vek snabbt av vägen åt det håll som katten kom ifrån, ha ha vad tror ni husse jägaren sagt om det :-D Han kom upp på vägen igen, kissade och bajsade innan han yrade runt efter kattens spår igen ;-) Nyss kom en stor svart SUV körandes förbi och efter 5 in kom den tillbaka, kanske hittade han hunden nedanför ett träd där katten satt...

No comments: