Sunday, October 9, 2011

I konflikt med Karen Kingston, igen...

I helgen har jag haft en liten konflikt med Karen Kingstone igen, började helgen med att i fredags läsa ett kapitel i hennes bok Rensa i röran med feng shui. Så på lördag efter sovmorgon och en god frukost satte jag igång med röjning. Söndagkväll kunde jag nöjd sätta mig ner vid middagsbordet och konstatera att Karen och jag i helgen faktiskt kunnat jämka ganska bra.
.
Förmaket är nu rensat från mina gamla kartonger, mycket har åkt till soporna men Ilkkas bil är fylld med prylar och kläder som ska till Pingstkyrkans loppis idag. Jag har slängt mer saker i helgen än vad jag gjort totalt på flera år tidigare, ha ha pilutta dig Karin där ser du att jag kan också :-)
.
Ok då, jag har sparat en del också massor med jätte fina barnböcker, men dem ska Nicole och Caroline få gå igenom och se om det är ngt som de vill spara, resten får vi vad jag gör med. Sedan har jag en del av pappas saker kvar som jag inte vet hur jag ska göra med. Mina gamla plasthästar... slänga, ja kankse men inte idag jag ska göra en rensnings till i det jag sparat i helgen.
.
Hur som haver så är jag nöjd med min insats och så här överens har som sagt aldrig Karen och jag varit tidigare.
.
Hennes bok som jag fått av Karin. Karin tycker att jag sparar för mkt prylar, ja endera dagen så kankse jag lär mig att rensa ut mer också.
.
.
.
Beskrivning:Rensa i röran och förändra ditt liv!
.
Här får du inspiration att röja och rensa som aldrig förr. Att gå igenom lådor, garderober, bokhyllor, vinds- och källarutrymmen, lägga i olika högar beroende på vad som ska hända med sakerna, skänka bort, sälja på loppmarknader, annonsera. När du städar och röjer ut befriar du dig samtidigt från negativa känslor och bereder plats för ny och positiv energi.
.
Karen Kingston har många års erfarenhet av att arbeta med feng shui och hon förklarar hur alla onödiga saker vi har i våra hem får energin där att stagnera. I den här lilla men innehållsrika boken ger hon handfasta råd och många inspirerande exempel på hur andra har gjort - och vilka omvälvande resultat de har uppnått.
.
Karen Kingston har arbetat med feng shui i drygt tjugo år och utvecklat en speciell energireningsmetod. Hon håller kurser och seminarier över hela världen.
.
.
.

No comments: