Wednesday, June 23, 2010

8 veckor idag

.
Sofi
.
.
Nalle
.

Sofi och Nalle med mamma Janice i bakom sig
.
.
Sofie, Janice & Nalle
.
Idag fyller Nalle och Sofi 8 veckor, de är helt underbara men,.. nu brjar de lära sig att det lönar sig att gnälla, för då kommer någon och säger till och vem kan motstå de här två ljuvlighetrna så då måste man gosa lite med dem också. Och de är ju inte dumma utan gnäll = uppmärksamhet och gos... suck.
.
Valphagen utomhus har de redan ratat de vill springa lösa med de andra hundarna, vilket de får göra också så länge någon är ute med dem och håller ett vakande öga på dem. Så fort ingen tvåbenting är ute åker de in i valpahgen, till deras stora förtret men jag tycker att de gott och väl kan äta och sova där när vädret tillåter.
.
Nu börjar deras personligheter ta form mer och mer, Nalle är numera flockens värsta gangster hu vilken buse, Sofi ligger inte långt efter men är inte lika intensiv som sin bror. Båda två kan koppla av och ligga och gosa i famnen. Ingen av dem är rädder "för vargen" de attackerar de stora hudnarna och numera får de tom med med sig Icky på lite trevande lek. Stig tycker fortfarande att såna där små luddisar kan vara någon annanstans.
.
Nalle väger idag ca 1,34 kg
och
Sofi 1,19 kg
och
de är ca hög och låg, upp och ner och hit och dit höga med andra ord totalt helt omöjliga att försöka mäta höjden på :-)
.
Nu har de ätit sitt kvällsmål varit ute och gjort det de ska, busat med mamma och lagt sig för att sova för natten, dags för matte att rasta de andra hundar och krypa till kojs hon med.
.

No comments: