Friday, December 4, 2009

Hänt sedan sist

Förra helgen var vi uppe i Herrö hos mor och Arne hela familjen, både två- och fyrbenta. Mamam fyller snart 80 år så vi passade på att fira henne inann hon fyller, det var en överraskningsfest och hon hade inte anat ngt. Festen blev lyckad vi var samlade nästan allihopa, nu är vi iofs inte så många men iaf. Den som saknades var Jannice, hon var tyvärr hemma och var sjuk. Och visst kände vi i alla att det var en till som saknades, min syster borde varit med och firat mammas dag men jag tror att hon fanns med på något sätt och vis i alla fall för mamma var så nöjd och tillfreds. Vi åkte hem redan på lördagen för Margona skulle hem och jobba och Nicole hade planer för lördagskvällen.

Hundarna och jag hann med att få ett par fina promenader i berget medan vi var uppe. Och Honung hade lyckats smita ut nu igen... tack och lov kom hon snabbt tillbaka när Anders var ute och ropade på henne, hon kände väl att det var kallare där än hemma.

Veckan har gått i ett flygande fläng, massor att göra ingen ledig stund och lugn och ro alls. Ikväll har vi varit på kommunens traditionella julfest, vi åt mat umgicks ett tag och åkte sedan hem tidigt. Karin och Kasper kom förbi och hämtade oss och följde med hem, i morgon ska vi iväg och kollapå en hund till dem. Spänannde, spännande... mer om detta kommer.

No comments: