Wednesday, December 24, 2008

God Jul

Julafton 2008, sov länge (var uppe till kl 03 i natt). Nicole fixade frukost risgrynsgröt och skinkmacka som vi åt alla tre som är hemma. Caroline är uppe hos pappa i jul :-( trist men pappa och lillebror måste få rå om henne också och hon dem. Jag kan vara givmild här jag har ju henne i stort sett hela året. Tyvärr så mådde Ulla inte bra så hon stannade hemma, trist men hon får komma ut ngn annan dag nu i helgerna i stället.

Idag har det gått 10 dagar sedan Candy fick järnskrotet utopererat och stygnen skulle tas bort idag. Står det tio dagar så står det tio dagar, så jag åkte hem till Marie med henne och fick stygnen bortplockade. Så fin respekt har jag för julafton ;-) Tack så hemskt mkt för hjälpen Marie, du är guld värd. Syns i morgon då är det `vår tur´ :-)

Hundarna har fått en massa goda ben och leksaker och Terrie har fått ett nytt halsband ett "vuxenhalsband" som han blev så fin i. Vi har ätit en massa god mat så nu är vi såå mätta. En prommis med hundarna och sedan bara slöa framför TV, skönt.

No comments: