Sunday, April 20, 2008

Söndag med strålande vårsol

Sov länge idag vilket var behövligt efter förrgårnatt då jag sov ca 3 timmar och sedan utställning hela dagen. Jag är jätte nöjd med gårdagens resultat för mina pojkar, Icky CK, BH-R och Stig CK, BH 4.

Idag har jag och Icky varit på viltspårskurs, någon stjärna i skogen är han då inte :-) Inte än iaf. Tyra däremot gick som en klocka, hon hade tre tapp som hon löste själv genom ringning och återgång till spåret. Hur som haver så är det kul och jag har inte gett upp hoppet om att Icky ska fatta galoppen så småningom. Han spårade bra en bit sedan tappade han spåret och hittade mer intressanta saker, vildsvinsbajs eller sånt sånt att äta och rulla sig i, vää. Jag fick plocka tillbaka honom till spåret några ggr sedan spårade han reda på klöven själv. Nova blir överlycklig när hon hittar klöven och vill gärna bära den, Icky giller den inte alls äcklig tycks han se ut att tänka om den hm som om vildsvinsbajs inte skulle vara äckligt nog:-/

Efter kursen gick jag och Marit en härlig promenad i den värmande vårsolen. På vägen tillbaka till bilen såg vi en snok, första gången i mitt liv som jag ser en orm/snok ute i det fria.Foto: Lena Jonsson, kennel Notify
*

Monika + Robert = liten sötnos

Monika och Roberts lilla bebis är nu två veckor gammal och har börjat komma ut ur bolådan, lite väl tidigt tycker jag men idag har det varit så varmt så det är förståeligt. I kväll när jag kom ut fanns han inte i bolådan, jag hittade igen honom nerbäddad under höhäcken. Honom och honom... jag tror att det kan vara en hona. Så nu måste jag komma på ett bra namn till henne, helst ett namn som går att göras om till ett hannamn om det skulle vara en hane iaf, tex Erika - Erik.

Rund och go är hon den lilla, ensam som hon är om mammas mat. Håller tummarna för att hon inte går ur boladan när det är för kallt.

No comments: