Thursday, October 4, 2007

Skoätarligan

Jag blir galen snart på dessa valpar som flyttar och tuggar skor. De är alldeles skogalen alla tre smågrabbarna, vi har skor utspridda i hela huset man får vara glad om man hittar två likadana. Dessutom har Icky fått för sig att bajsa gör man helst inne och då helst i en sko... suck.

Nåja de är goa iaf min killar, nästan jämt iaf. Idag har de varit ute och röjt järnet värre vanligt, blött gräs och sedan gräver de. De gräver i en gammal komposthög, i potatislandet och nu det senaste i den torra jorden som ligger mot husgrunden. Vää så de ser ut, torr jord på blöt päls blir ganska skitigt. Men de har kul och får vara hundar, så jag får väl ta detta med extra städning.

De yngsta grabbarna koppeltränas för fullt, Icky klarar sig riktigt bra nu men Tjabo gillar inte riktigt att jag ska bestämma vart vi ska gå. Stig är jätte duktig men han får inte promenera med Molly, morr på de där två ihop, de ska bara busa. Molly har blivit som en unghund på nytt, hon vill busa jämt. Molly, Stig och Tjabo busar sig igenom stor del av dagarna, när de får tokryck och jagar varandra springer Icky efter och driver. De är underbara de små pojkarna helst på kvällen då de är lite halv trötta, då tränar vi sitt och ligg osv.

No comments: