Friday, July 27, 2012

Burma vs Maine Coon

Honung är som sagt på besök och hon håller till på helt andra platser än Klara. Klara är mest på golvet, sover direkt på golvet helst mitt på golvet där man ska gå eller i en hundkorg. På kvällen när vi sitter i soffan framför TVn kan hon komma och ligga där och bli kliad på magen en stund. På helgmornarna kommer hon upp i sängen en stund och vill gosa men helst ligger hon som sagt lågt.
.

Honung däremot, så fort hon kom in vardagsrummet igår började hon spana uppåt taket, vad finns att hoppa upp på. Vitrinskåpet, TVn och tillslut hittade hon klätterträdet. Klätterträdet har Klara inte varit upp i på flera månader, trädet är egentligen Honungs så det är väl dags att hon får ta med sig det hem när hon åker, hon uppskattar det iaf.
.

Honung nosar noga igenom allt som kommer i hennes väg.
.

Gårdagen avlsutades med att Honung fick vara i hundgården en stund, under sträng bevakning vill jag lova. För även här kollar hon uppåt och tittar troligtvis efter "rymningsvägar" eller iaf ett tak eller nåt att klättra på. Pepper peppar men Klara har inte ens försökt att ta sig ut ut hundgåden mer än genom en öppen grind.

De är väldigt olika dessa katter, så när man köper katt ska man noga kontrollera hur rasen är innan man skaffar den ananrs kan det bli väldigt fel.
.

No comments: