Sunday, January 15, 2012

2 veckor


.
De växer bra småtjejerna som idag är två veckor gamla. Ögonen har nästan spruckit upp helt och
Lill Sessan till vänster väger nu 801 g och Mogley till höger väger 702 g

De var inte helt nöjda med att jag försökte lägga dem rygg när jag skulle fota dem, men jag tror att jag har några hyfsade bilder i mobilen som jag tog i morse på dem där ögonen syns.
.

.
Mat, mat, mat och åter mat
.

Molly gör helst inga större lovar från vårt sovrum där hon och valparna bor. Hon är nöjd att få ligga hos bebisarna. Det här är Mollys tredje kull och hon har aldrig varit så pysslig med valparna som vid den här kullen. Hon har alltid varit duktig på att mata och vara hos dem men tvättningen av dem har tidigare varit lite si och så. Visst har hon tvättat och putsats på dem tills de kisat och bajsat men sedan har hon tyckt att jag skulle ta över. Det har varit ett evigt bytande i bädden men nu byter jag rena lakan och fällar i valplådan inte en enda gång har jag hittat smutsiga valpar eller Molly.

Mat har hon haft gott om vid alla kullar, när hon fick sin första kull hade Janice en kull som var 2 veckor (Icky, Tyra och Snövit). Och eftersom Janice alltid hade jätte dåligt med mat till sina valpar fick pudelvalparna äta sig mätta hos Molly emellanåt, vilket Molly tyckte var helt ok (men hon tvättade dem inte :-) det om något var Janice fenomenal på, i henens valplåda hittade jag aldrig rester efter kiss eller bajs).
.
.
.
Karin, jag ska försöka ladda ur korten ur mobilen i morgon, då kommer förhoppningsvis bättre bilder.
.

No comments: