Sunday, June 12, 2011

Hemma helg

I helgen har SKBK haft rasspecial, men jag valde att stanna hemma vilket nog var klokt. Efter den här vårens otur med hundarna och alla resor som inbokades innan så kändes det bra att stanna hemma.
.
Silver fick för nästan två månader sedan en fraktur på sitt ena bakben som har opererats. Molly backade på henne mitt köksgolvet och hon tushade i ett bords- eller stolsben och det tog så olyckligt att hon fick en fraktur. Helt obegrripbart hur det kunde hända, Silver som hela vintern har röjt järnet utomhus med de andra fem hundarna och inget har hänt så ska ngt sånt här hända på ett plant golv.
.
Misstankar om att det låg ngt annant bakom frakturen fanns så benbitar har skickats på analys och det visade sig tack och lov inte vara ngt annat är en färsk fraktur. Men en fraktur är en fraktur och rehabiliteringen är lååång. Jag kan lova att vi kämpar och kämpar, det är massor med träning för hennes del.
.
Silvers mage pajade desutom ihop totalt av den smärtstillande medicin hon fick. Så det blev en vecka på Ultuna med dropp också...
.
Utan Silver underbara uppfödare Helena hade vi inte kunna genomföra de utställnigsresor vi bokat sedan länge, men Helena och hennes familj har ställt upp till 110 % på oss och tagit hand om vårt Silver-hjärta under tiden vi varit ute och rest.
.
Silver mage är nu ok och hennes ben blir starkare och starkare.
.
Mitt i detta med Silver jag slarvat i min kontroll över Ickys ätning, så han har fått magkatarr värre än någonsin. Nu är han medicinerad och går på skonkost så nu har vi två konvalencenter.
.
I torsdags kväll kom Caroline hem från England och på måndag ska hon operera bort sin halsmandlar. Så from i morgon har vi tre konvalecenter hemma, men Carro lär inte bli stilla så länge snart är hon friskare än någonsin och slipper sina återkomamnde halsinfekektioner.
.
Igår kväll var Linda Malmis och några till här på middag, så kul att träffa Linda igen lite längre än en snabb lunch de dgr jag är på Länsstyrelsen.
.
Idag tog vi en tur på hojen, attans så kul det är. Jag får ge min älskling rätt i att jag skulle komma älska detta med att åka hoj :-) Ja, det tog ju inte många turer innan jag var fast och nu njuter jag lika mkt av det som av att åka skoter *lol*
.

No comments: