Monday, December 6, 2010

Välkommen Silver

Ibland händer saker som egentligen inte var meningen. I fredags flyttade lilla Silver hem till oss, hon är dotter till Icky och Rebecka. När Silver och hennes syskon var 5 veckor gamla åkte vi upp till Karlholm till Helena och Anders och tittade på valparna. Efter några timmar på deras köksgolv bland ett gäng ljuvliga sockertoppar, satt jag med en liten tikvalp i mitt knä, Silver...
.
När de var 7 veckor var jag dit igen, kunde ju inte låta bli när jag ändå passerade. Nu fanns ingen tvekan alls, Silver var det ljuvligaste lilla pudelvalp jag någonsin sett. Kruxet var att Silver var tingad, meningen var att hon skulle flytta till norrland. Halvt på skoj halv på allvar sa jag till Helena att om hon som tingat Silver skulle backa så skulle jag köpa henne, att detta skulel hända tgrodde inte Helena och än mindre jag. Så dom om ni förvåning när Helena en vecka senare ringer och frågar om jag vill köpa Silver, för hon som tingat henne har kommit på anda tankar. Ops, jag försökte verkligen med mitt sunda förnuft säga nej men över mina läppar kom ett Jaaaa! :-)
.
Så i fredags då Silver var nio veckor gammal åkte vi till Helena igen, nu för att hämta hem Silver. De första dagarna har gått bra, det är bra ruter i Queen Cobra tjejen vill jag lova. Igår försökte hon döda snöskyffeln... De andra hundarna med undantag av pappa Icky har tagit detta med en valp med ro. Icky tycker att hon är lite i vägen och så låter matte så fåningt när hon pratar med eländet. Tack och lov tycker Icky så är Silver mest med Dessi, så lite lite har han busat med henne. Igår gjorde Silver allt hon kunde komma på för att inbjuda Stig till lek, men han nappade inte alls. Novas öron får sig en om gång lite nu och då men det bryr sig Nova inte om, däremot får Silver inte röra Novas mat.
.
Silver kommer att få en dagmatte den närmaste tiden, hon börjar där i morgon. Det ska bli spänannde för både Silver och dagmatten(s son), jag tror inte att de kommer att få tråkigt på dagarna.
.
.
.
Tack Helena för att vi fått chansen att ta hand om denna lilla tös! <3
Vi ska förvalta henne väl *läs* "skämma bort"
.

No comments: