Sunday, October 3, 2010

Flytt

.
Nu är vi på plats i nya huset, alla prylar är på plats så nu fattas bara resten... uppackningen :-) Snacka om att det är kaos just nu, kryssar runt kartonger och möbler. Men det ska bli kul att få måla, tapetsera och fixa iordning. Det kommer att ta tid och vi har massor med arbete framför oss, men det får ta den tid det tar nu är vi på plats och har all tid i världen.
.
Stig, Molly och Icky ser ut att ha funnit sig till rätta bra, de är avslappnade och tar de hela med lugn o ro. Nova och Troy har varit hos Elin och Anna i 2 veckor nu och det funkar bra, skönt för dem att ha fått må som en prins och prinsessa nu när jag inte haft tid för dem pga flytten. Så nu är det bara att hoppas att de inte saknar sina reserv mattar alltför mkt när de kommer hem igen, jag får mkt att leva upp till.
.
Honung har haft ett jätte trist liv i några månader nu, inget har varit sig likt hemma hos henne. Men nu är det ändring på det, hon har verkligen boat in sig här redan. Igår kollade hon in huset lite grovt och scannade av kartongerna, idag har hon mer ingående kollat upp saker och ting ;-) Det finns ju lite att undersöka i ett sådant här hus.
Inatt har vi haft henne kurrandes som en traktor mellan våra huvuden. Hon leker, äter, sover och ser ut att trivas riktigt bra.

Idag fick hon följa med Dessi ut i sele och då blev hon på ritkigt bushumör :-)
.

No comments: