Sunday, March 28, 2010

Grandisklubbens inofficiella

*
Igår var vi på grandisklubbens inofficiella utställning i Sollentuna badmintonhall. Troy och jag var där och tränade, BIR men oplacerad i gruppen. Jag klippte honom själv och tja han har varit vackrare men vad gör man, ska man lära sig så är det bara att klipp, klippa och klippa.
*
Dagen blev lång med flera timmars väntan. Men Pia och hennes nya fralla Hjördis var och Minique och Linnea och en massa andra trevliga människor så dagen gick iaf.
*
Vi var finte hemma förröän vid 19 tiden igår trötta och nöjda, men mest nöjd när vi kom hem var nog iaf Icky som varit så förnärmad hela dagen han undrar nog hur jag kan gör ahonom så ont att jag tar med ngn annan hundochlämnar honom hemma. Caroline som var hemma och hundvakt hade lite problem med att få ut honom på dagen, han gick motvilligt och ut och kissade sedan in och la sig igen.
Nåja, kompensationen blev att han fick sova i matte säng inatt.
*

*
Troy hemma igen efter en heldag i Sollentuna badmintonhall, otottad fortfarande lite toperad, trött ocvh nöjd med att få vara hemma igen och ett nytt ben som pricken över i:et.
*

No comments: