Sunday, November 8, 2009

Äntligen har vi gjort det!!!

*
Molly och jag har startat en Lk1:a idag, det var sååå kul!!!
Poängen var väl inget att hurra över men vad gör det ,vi har gjort det och jag vågade!
*
Hon började med att kissa på planen på väg till platsliggningen, sedan la hon sig snällt för att sedan hasa upp med bröstkorgen ca 1 dm och så låg hon sedan under hela platsliggningen = 5 p
*
Läggande under gång, nej du matte jag lägger mig inte en gång till på detta underlag = 0p
*
Inkallning och hopp över hinder, jag kallar på henne och Molly låtsa inte höra mig Anqi sa att hade hon kunnat vissla så hade hon gjort det... Nåja efter andra eller tredje inkallningen kom hon i hyfsad fart och gjorde fina ingångar.
*
Sammanfattning av dagen, matte har fått blodad tand men ska vänta tills våren då vädret passar den här damen bättre. Molly tyckte det var kul också en massa roliga hundar och nya lukter, mkt roligare än att gå i utställningsringen tyckte hon.
*
3:e pris på 100,5 p
Ett kanonresultat med tanke på att jag räknat med 50-60 poäng ;-)
*
Molly fick ha kläder på sig när hon inte var inne på planen, helst had ehon velat ha en helkroppsstrumpa på sig så att hon inte känt det blöta kalla gräset mot magen:-)
Luggen klippte matte med kökssaxen igårkväll så att hon skulle se något, inte vackert men sällsynt:-)
*
Roslagens BKs kursdeltagare på avslutning.
*
Fr v. Gunnel och Gizmo (Etta totalt med ett 1:a pris), Anqi instruktör, Annelie (aussie Luna sitter i bilen, Trea totalt med ett 1:a pris), Susanne och Erik, Jill hjälpinstruktör
Sittande fr h. Carina och Sally, Linda och Benji, Elenor med min
Molly hennes Tyra löper så hon var hemma
*

No comments: