Tuesday, January 22, 2008

Äntligen snö

Klev upp före sex i morse och fick en trevlig överraskning när jag släppte ut hundarna, snö! Så härligt ljust det blir ute när det kommer lite snö och hundarna busar som galna. Efter jobbet gick hundarna och jag en promenad och trots att det var +-0 grader och att det blåste rejält så var det så friskt och skönt ute. Snö känns som en riktig vitamin injektion just nu efter denna mörka, gråa och trista vinter.


Icky hade sin fina overall som han fick ärva av Tyra på sig + att jag tottade allt hår i nacken som stack upp ur overallen. Så han klarade sig ganska bra mot vätan, enda abret var att han tovade där muddarna
sitter på benen :-/


Väl hemma igen fixade jag med kaninerna och Stig, Nova och Icky busade ute en halvtimme till. Molly lessnade och krafsade på vardagsrumsfönstret så att husse släppte in henne. Jädra hund hon har lärt sig att hoppa upp på ett bord som står så att hon når att krafsa på fönstret, gissa hur fönstret ser ut efter hennes leriga tassar. Vi målade om alla fönster i höstas men nu är vardagsrumsfönstret delvis utan färg på spröjsarna pga. vår uppfinningsrika Molly.


När vi kom in var Stig trött och la sig i en korg med Honung, Icky blev avundsjuk och la sig hos dem han med.

No comments: